Aanbod - Pak je ruimte

Toon kaart

Filter aanbod

Kanaal

Aanbod

Wijken

Soort

Prijsklasse

 1. Wolphaertsbocht 3-57

  De Gemeente Rotterdam biedt een winkelstrip te koop aan die is onderverdeeld in 15 winkelunits, gelegen aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam. De winkels zijn voor 95% verhuurd. De Wolphaertsbocht ligt in Rotterdam Zuid. Het kernwinkelgebied van Rotterdam is gelegen op 30 minuten loopafstand en winkelcentrum Zuidplein ligt op 10 minuten loopafstand. De nabije omgeving ...

  Locatie
  , Rotterdam Zuid
 2. Zevenkampsering 741-751 (Te Koop)

  De Gemeente Rotterdam biedt in totaal 6 appartementsrechten (allen gelegen op de begane grond) te koop aan gelegen aan de Zevenkampse Ring in Rotterdam. De locatie is gelegen in de Rotterdamse wijk Zevenkamp tegenover metrostation Nieuwe Verlaat en naast recreatiecentrum Zevenkampse Ring. De Rijksweg A-20 is op korte afstand gelegen.

  Locatie
  Zevenkamp, Prins Alexander
 3. Strevelsweg 700 (Te Koop)

  Status: onder bieding. Acht units in een verzamelgebouw. Het Verzamelgebouw Zuid is prominent gelegen aan het Zuidplein in een levendige woon, winkel en werk omgeving. In het gebouw zelf vindt ook een verscheidenheid aan activiteiten plaats. In de hoogbouw wordt zowel gewoond als kantoor gehouden en op de begane grond zijn retailers gevestigd.

  Locatie
  Vreewijk, Feijenoord
 4. Van Wijngaardenlaan 1 (onder bieding)

  Status: onder bieding. Keurig onderhouden voormalig schoolgebouw gelegen op een ruim perceel midden in de woonwijk Zomerland op de hoek van de Van Wijngaardenlaan en de doorgaande weg Adriaan Volkerlaan. Het geheel bestaat uit een 2-laags gebouw met in totaal 8 lokalen van ca. 60 m² en beschikt over een ruime entree met een open trappenhuis.

  Locatie
  Tuinenhoven, IJsselmonde